Copenhagen Fashion WeekImorgen reiser jeg til moteuka i København.  Skal på innkjøp med  Cheap Monday, Numph og muligens noen nye merker.. Har sett meg ut  www.Gestuz.com, www.Minimum.dk og www.Samsoesamsoe.com.  Hva synest du om merkene?  Jeg så i katalog fra Minimum og de hadde enormt mye bra, i tillegg er prisene blitt redusert.  Gestuz har jeg stor tro på at passer inn hos Stempel og jeg gleder meg til å se kolleksjonen.  Samsøe er jeg veldig usikker på.. Tar gledelig imot tips om merker og hvilke merker du har som favoritt ??


5 kommentarer

marthe

10.feb.2010 kl.15:32

hei : )) jeg vil IKKE reklamere bloggen min i det hele tatt. jeg vil bare ha noen tips! jeg har nemmelig ett spørsmål i det siste inlegget mitt som jeg virkelig, virkelig trenger hjelp til. så vis du kunne vært så utrolig snill og gått inn på bloggen min å kansje svart på spørsmålet i komentarfeltet mitt så ville jeg blitt utrolig glad og ikke minst satt utrolig stor pris på det. dette er faktisk viktig for meg. Håper du skjønner meg og ikke tar dette som en reklamering. uansett, ha en forsatt fin onsdag : ))))

Andrea Fjeld

10.feb.2010 kl.15:32

Kos deg!

Andrea Fjeld

10.feb.2010 kl.18:10

- takk!

Katrine

11.feb.2010 kl.16:20

Eg vil bli meeeeeeeeeeed:) Blir sikkert kjempebra!

Susanne Eriksen

16.feb.2010 kl.16:58

Tenk at eg bor i København og ikkje har vært på moteukå.. hehe! Sløvt! men vett ikkje heilt kor eg ska gå liksom? :) Eg like veldig godt sjølve butikken Samsøe, men merket vett eg ikkje heilt.. Har ein del fine vanlige t-shirts te guttar :) Kjæresten min e iallefall veldig fan! Har kjøpt ein fantastisk fin kjole fra Minimum, ellers har de masse aent fint og!

Skriv en ny kommentar

urbnstil

urbnstil

26, Karmøy

Driver klèsbutikken Stempel på Karmøy/Åkrehamn og på nett.
Legg igjen en hilsen og jeg blir kjempe glad !

Kategorier

Arkiv

hits